directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 20:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 1 de novembre de 2018 14:48 h

Forcadell: "Més d'hora que tard, la veritat, la justícia i la democràcia s'acabarà imposant"

L'expresidenta del Parlament envia una carta als altres presos

ACN Barcelona.-L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, tancada al centre penitenciari de Mas Enric, al Catllar (Tarragonès), ha enviat una carta als altres presos, amb motiu de l'any de l'ingrés d'Oriol Junqueras i Joaquim Forn. "És un aniversari dolorós", afirma, tot recordant "aquell trist dia" en què van anar a declarar. Forcadell s'adreça especialment a Junqueras: "no hi ha parets ni barrots que puguin fer-te callar, Oriol", i manté l'optimisme perquè "fins i tot en aquesta situació hi ha lloc per a l'esperança". L'expresidenta del Parlament assegura que després d'una "repressió duríssima" es mantenen "tossudament alçats", convençuts que "més d'hora que tard la veritat, la justícia i la democràcia s'acabarà imposant".

En la carta, publicada al web d'ERC, Forcadell recorda la "tristesa, indignació i impotència" que va viure el dia de l'empresonament dels membres del Govern. Llavors "l'estat va fer efectiva la seva amenaça i va descarregar totes les seves ànsies de venjança" sobre un govern que treballava per "complir el mandat popular". I recorda que "sense incomplir cap de les mesures cautelars que us havien imposat, vau ser tancats una altra vegada. I jo, amb vosaltres".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.