directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 21:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Bages doble fletxa Dijous, 1 de novembre de 2018 19:25 h

Aragonès, des de Lledoners: "Només ens val la llibertat, l'absolució i l'autodeterminació"

Marta Rovira diu des de Suïssa que Europa entén que no hi ha delicte en posar les urnes

ACN Sant Jjoan de Vilatorrada.-L'adjunt a la presidència d'ERC, Pere Aragonès, ha afirmat que a l'independentisme només acceptarà l'alliberament dels "presos polítics", hores abans de conèixer les peticions de l'acusació. "No ens valen ni penes rebaixades ni altres delictes o jocs de mans. Només la lliure absolució, la llibertat i l'autodeterminació", ha afirmat el vicepresident del Govern en l'acte de la plataforma 'Free Junqueras' a l'esplanada de Lledoners, aquest dijous a la tarda. Al seu torn, en un vídeo des de Suïssa, la secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha dit que Europa entén que no hi ha delicte en posar les urnes. El president del Parlament, Roger Torrent, ha asseverat que els presos han patit un any d'"injustícia" però que també hi ha trobat "determinació".

L'acte realitzat davant de la presó de Lledoners, coordinat per la plataforma 'Free Junqueras' i amb el suport d'ERC, ha aplegat més de 15.000 persones segons l'organització, coincidint amb el primer any d'empresonament del president d'Esquerra, Oriol Junqueras, i de l'exconseller Joaquim Forn. Hi han assistit la diputada de CatECP Elisenda Alamany, que ha intervingut des de l'escenari, a més de la diputada de JxCat i membre de la Crida Aurora Madaula, i la dirigent del Secretariat de la CUP Maria Ballester.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.