directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 20:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 4 de novembre de 2018 13:07 h

La Fiscalia lamenta la mort de Ramírez Sunyer i en destaca la seva "defensa de la legalitat i de l'ordre constitucional"

El ministeri fiscal lloa la seva "extraordinària capacitat de treball" i diu que és "un llegat" per tots els que treballen a la justícia

ACN Barcelona.-La Fiscalia General de l'Estat ha lamentat a través d'un comunicat difós aquest diumenge la mort del titular del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona que investigava l'1-O, Juan Antonio Ramírez Sunyer. El ministeri fiscal espanyol ha lloat la seva "extraordinària capacitat de treball, defensa de la legalitat i de l'ordre constitucional", ja que "constitueixen un llegat" per tots els que treballen en justícia. La fiscalia ha traslladat el condol als familiars, amics i companys del jutge per aquesta "pèrdua irreparable".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.