directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 16 de juny de 2024 07:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 7 de novembre de 2018 09:09 h

Facua considera que la sentència del Suprem sobre les hipoteques ''desacredita'' el sistema judicial espanyol

El portaveu dels consumidors afirma que analitzaran la decisió del tribunal per veure com actuar de cara al futur, sense descartar la via europea

ACN Barcelona.-La sentència anunciada aquest dimarts pel Tribunal Suprem sobre l'impost de les hipoteques és una decisió ''aberrant'' que suposa ''un escàndol majúscul'' i un ''descrèdit'' per al sistema judicial espanyol, segons ha valorat Gerard Hernández, portaveu de Facua. En declaracions a l'ACN, Hernández ha manifestat que un cop publicada la sentència de l'alt tribunal, els equips jurídics de Facua ''analitzaran'' el contingut de la decisió per determinar la manera d'actuar de cara al futur en contra de la decisió del Suprem. Hernández assegura que amb aquesta sentència no s'ha tancat el procés judicial, tot i que no es prendrà cap decisió fins analitzar en detall la resolució. El portaveu no descarta en cap cas la via dels tribunals europeus.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.