directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Solsonès doble fletxa Divendres, 9 de novembre de 2018 17:56 h

Els treballs per desenrunar la carretera del Port del Comte afectada per una esllavissada començaran dimarts

L'objectiu és obrir la via abans que s'iniciï la temporada d'esquí

ACN La Coma i la Pedra.-Els treballs per desenrunar la carretera del Port del Comte que va patir una esllavissada fa tres setmanes s'iniciaran dimarts vinent. A través d'un comunicat, la Diputació de Lleida ha explicat que l'objectiu és reobrir la via al trànsit a principis del mes de desembre, abans que comenci la temporada d'esquí. La carretera en qüestió dona accés a les pistes del Port del Comte i, tot i que existeix una via alternativa, en una reunió celebrada aquest divendres amb l'Ajuntament de la Coma i la Pedra, la Diputació ha demanat celeritat en els treballs. El cost total de l'obra és de 177.000 euros.

El consistori solsoní ha adjudicat les obres pel procediment d'urgència a l'empresa Geobrugg, que s'encarregarà de l'estabilització del cingle i la neteja de la runa. Dels 177.000 euros que costarà la intervenció, el 45% l'assumeix la Diputació de Lleida, el 45% la Generalitat i el 10% restant anirà a càrrec de l'Ajuntament de la Coma i la Pedra i el Consell Comarcal del Solsonès.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.