directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Cerdanya doble fletxa Dimecres, 14 de novembre de 2018 21:03 h

Ciudadanos denuncia Arran davant la Fiscalia per delicte d'odi pels "nous atacs" al jutge Llarena

El col·lectiu juvenil vinculat a la CUP ha publicat un vídeo en què dos encaputxats llencen pintura groga al portal on viu el magistrat

ACN Madrid.-L'Executiva Nacional de Ciudadanos (Cs) ha decidit aquest dimecres presentar una denúncia davant la Fiscalia per delictes d'odio contra Arran, col·lectiu juvenil vinculat a la CUP, després dels "nous atacs" al domicili del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena. Cal recordar que Arran ha publicat aquest dimecres un vídeo a les xarxes socials on apareix pintant de groc el portal d'un habitatge de Sant Cugat del Vallès on, segons diuen, hi viu el magistrat. Arran ja va fer una acció similar prop d'un altre domicili de Das (Cerdanya) que també consideraven propietat de Llarena. Aleshores es van queixar a través de Twitter que la pintada havia estat netejada per "un comando dirigit per Inés Arrimadas i Albert Rivera".

En aquell moment ja van advertir que si aquella piulada arribava als 300 retuits hi tornarien, i com que així va ser han decidit actuar de nou, en aquest cas a Sant Cugat. En el vídeo es pot veure com dues persones encaputxades i vestides de negre llencen pots de pintura groga contra el portal.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.