directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Cerdanya doble fletxa Dijous, 15 de novembre de 2018 09:49 h

L'ARC destina 100.000 euros per a la millora del tractament de residus municipals a la Cerdanya

L'ajut servirà per impulsar la clausura del dipòsit controlat de Bellver de Cerdanya

ACN Puigcerdà.-L'Agència de Residus de Catalunya (ARC) atorgarà una subvenció de 100.000 euros per a la millora de la gestió dels residus municipals a la Cerdanya. L'ajut s'ha concedit en el marc del Pla Territorial Sectorial d'Infraestructures de Gestió de Residus Municipals de Catalunya (PINFRECAT20), el qual té com a objectiu impulsar el desplegament de noves infraestructures per aconseguir l'equilibri territorial dels sistemes de tractament de residus i donar compliment a la voluntat de tractar prèviament al 100% els residus abans de la seva disposició final a tot Catalunya.

L'ajut es destinarà a la redacció del programa comarcal de gestió de residus municipals de la Cerdanya, a més del projecte tècnic de clausura del dipòsit controlat de Bellver de Cerdanya i del projecte tècnic de millores per optimitzar el procés de tractament i transferència de residus. També es dedicarà una part a la preparació i elaboració de la documentació necessària per a l'adequació ambiental i urbanística, així com a la justificació de l'actuació en el marc del PINFRECAT20.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.