directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 1 de desembre de 2018 17:14 h

Aragonès mostra "tot el suport" a Sànchez i Turull davant un tribunal "no imparcial" que bloqueja la "protecció" del TEDH

El vicepresident del Govern insta l'executiu espanyol a fer "menys declaracions" i a apostar per desfer la "repressió" del PP

ACN Barcelona.-El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès ha mostrat "tot el suport" a la vaga de fam de Jordi Sànchez i Jordi Turull davant d'un tribunal "no imparcial" i un TC que "bloqueja la protecció del TEDH". "Persistirem fins a la llibertat de tots els presos i preses polítiques i els exiliats i exiliades i fins assolir la independència", ha afegit en una piulada a Twitter. Aragonès també ha assegurat que el fet que el govern espanyol hagi estat el que ha sortit "en defensa del poder judicial" ja demostra que no hi ha separació de poders. En aquest sentit, en declaracions a TV3, ha instat l'executiu estatal a fer "menys declaracions" i "més posar-se a la feina" per desfer el "camí de repressió" que va iniciar el PP contra el procés independentista.

El govern espanyol ha assegurat aquest dissabte després que es fes pública la decisió de Jordi Sànchez i Jordi Turull d'iniciar una vaga de fam que els dirigents independentistes tindran un "judici just".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.