directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 13 de desembre de 2018 18:24 h

El Govern vol que els fons europeus "garanteixin" els interessos "regionals i locals"

L'executiu català presentarà "propostes específiques" per influir el disseny del marc pressupostari de la UE per al 2021-2027

ACN Barcelona.-El Govern vol que els fons europeus definits al futur marc pressupostari de la Unió Europea per al període 2021-2027 "garanteixin" els interessos "regionals i locals". En aquest sentit, l'executiu català ha definit aquest dijous la seva estratègia per influir el disseny d'aquests pressupostos plurianuals que es marca com a objectiu "assegurar la regionalització" del finançament europeu perquè "s'adeqüin al màxim possible a les necessitats dels ciutadans". Tots els departaments presentaran "propostes específiques" per als programes europeus de més interès per a Catalunya com són l'àmbit agrari, la cohesió econòmica, social i territorial, així com la recerca i la innovació.

Per exemple, la consellera Teresa Jordà va criticar recentment que "les condicions de les subvencions agràries" s'estableixen "des d'un punt de vista centralitzat", un fet que segons ella perjudica el sector agrari català.El director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, Lluís Juncà, ha insistit remarcat que cal "augmentar la coordinació" entre tots els actors implicats per "fer més influent la posició de Catalunya" en el debat europeu sobre els pressupostos.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.