directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 15 de gener de 2019 11:38 h

Almenys 14 detinguts a Barcelona i Igualada en l'operació antiterrorista contra un grup que tenia intenció d'atemptar

Hi ha un arrestat a la capital de l'Anoia i la resta a la capital catalana

ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra han detingut almenys catorze persones en l'operació antiterrorista que estan portant a terme a Barcelona i al municipi d'Igualada des de primera hora del matí. Fonts de la investigació han explicat a l'ACN que el grup tenia la intenció d'atemptar a la capital catalana, tot i que es desconeix encara si els seus integrants estaven preparats per fer-ho. Ja hi ha una persona arrestada a la capital de l'Anoia i tretze a Barcelona, almenys al barri Gòtic i al del Clot. En total s'estan fent sis entrades simultànies. La previsió inicial de detinguts era d'una vintena. A Igualada només n'hi ha un. L'operació porta per nom 'Alexandria'.

(Aquesta notícia actualitza l'anterior sobre el mateix tema elevant el nombre de detinguts)Aquest dispositiu contra el jihadisme és fruit d'una llarga investigació de la Comissaria General d'Informació dels Mossos d'Esquadra relativa als delictes de terrorisme, contra el patrimoni, salut pública i organització criminal. L'operatiu està tutelat pel jutjat central número 6 de l'Audiència Nacional, ha informat la policia a través de Twitter. Hi ha més de 100 agents de diferents unitats que hi participen.No tots els detinguts passaran a disposició de l'Audiència, ja que a alguns se'ls imputen delictes comuns. Els que viatgin a Madrid ho faran dijous, han explicat fonts de la investigació. El jutge encarregat del cas és Manuel García Castellón.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.