directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 05:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 17 de gener de 2019 16:28 h

Sánchez-Camacho denuncia que Sánchez està "agenollat" davant els independentistes i rebutja una mesa bilateral

La diputada dels populars insta els presidents autonòmics del PSOE a "reaccionar" davant les greus "cessions"

ACN Barcelona.-La secretària primera del Congrés i diputada del PP, Alicia Sánchez-Camacho, ha denunciat que el govern de Pedro Sánchez està "agenollat" davant els independentistes i ha rebutjat la creació d'una mesa bilateral. En roda de premsa des de Barcelona, ha instat els presidents autonòmics del PSOE a "reaccionar" davant el que considera "greus cessions" de Sánchez per "mantenir-se uns mesos més a la Moncloa". També ha rebutjat una mesa bilateral amb observadors internacionals considerant que seria un "error" i ha defensat que el govern d'Espanya "no pot negociar els pressupostos bilateralment amb cap comunitat autònoma".

Pel que fa a les detencions independentistes a Girona, Sánchez-Camacho ha defensat que no es pot permetre que Catalunya estigui permanentment en una "batalla campal". "Nosaltres creiem que Catalunya ha de ser un lloc de convivència on el dret a manifestació es pugui garantir", ha assegurat per després afegir però que no es pot permetre una situació "de violència" ni que els CDR "s'apoderin" dels carrers. En aquest context, ha demanat que es detinguin els responsables "d'actes violents".Pel que fa als pressupostos de l'Estat, Sánchez-Camacho ha denunciat que són només per satisfer els independentistes per tal de garantir la continuïtat de Sánchez a la Moncloa. Segons la diputada dels populars, els comptes estatals són una "hipoteca" per mantenir-se a la presidència del govern espanyol "gràcies als que volen trencar Espanya". D'altra banda, els populars han denunciat que els pressupostos del govern del PSOE disminueixen la presència de l'Estat a Catalunya en un 30%. Segons el PP, el que més els preocupa és la baixada del Ministeri de l'Interior i la "poca presència d'agents dels cossos de l'Estat a Catalunya". En aquest context, han reivindicat que la seguretat a Catalunya, també és una responsabilitat del govern d'Espanya".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.