directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 08:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Berguedà doble fletxa Dimarts, 22 de gener de 2019 23:08 h

Els professors de l'Escola de Música de Berga afirmen que no sabien res del presumpte cas d'abús sexual a una alumna

Asseguren que el 2014, any en què haurien passat els fets, l'equip directiu va elaborar un codi ètic sense dir-los les raons per les quals ho feia

ACN Berga.-El claustre de professors de l'Escola Municipal de Música de Berga ha afirmat a través d'un comunicat que no va tenir coneixement de la presumpta agressió sexual d'un professor a una alumna del centre que hauria tingut lloc el 2014 fins que se'ls hi va explicar la setmana passada en el marc d'una reunió amb l'equip directiu i una delegació de l'Ajuntament encapçalada per l'alcaldessa. De la mateixa manera, el claustre afirma que tampoc va saber fins aleshores les mesures dutes a terme l'any 2018.

Els professors han recordat que aquell mateix 2014 l'equip directiu de l'Escola de Música va presentar un codi ètic als docents aprovat en claustre i elaborat sense la seva participació. Afegeixen que tampoc se'ls va comunicar perquè s'havia decidit fer-lo.Cal recordar que els Mossos d'Esquadra investiguen una denúncia presentada contra un exprofessor d'aquesta escola per presumpte abús sexual a una alumna menor d'edat. La investigació va començar a petició de la fiscalia, que va obrir el cas després que es presentés una denúncia als jutjats de Berga.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.