directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 25 de gener de 2019 13:05 h

Nissan eliminarà la producció de la furgoneta NV200 dièsel a partir de l'estiu

L'empresa se centrarà en la fabricació del model elèctric e-NV200

ACN Barcelona.-Nissan ha anunciat aquest divendres que eliminarà la producció de la furgoneta NV200 de motor dièsel a partir del proper estiu. A partir de llavors, la companyia se centrarà en la producció del model 100% elèctric, l'e-NV200. Tots dos es produeixen a la planta de la Zona Franca de Barcelona. "Amb les administracions i els consumidors cada vegada més compromesos amb la mobilitat de zero emissions i en un moment de substancial creixement del comerç electrònic, la furgoneta e-NV200 ofereix una solució perfecta", ha assegurat el vicepresident sènior de vendes i màrqueting de Nissan Europa, Ken Ramirez. "L'augment de la demanda de comandes per la e-NV200 reflecteix aquesta tendència, i esperem un major creixement en el proper any", ha afegit.

L'any 2018, la producció de l'e-NV200, fabricada exclusivament a Barcelona, va augmentar un 50% en relació a l'any anterior, fins arribar a les 6.000 unitats. El 89% d'aquests vehicles produïts es van exportar a més de 20 països, en mercats, també, com el del Japó. Nissan es prepara ara per un "creixement continu de la demanda de l'e-NV200", i per això en l'últim any ha ampliat les instal·lacions a la Zona Franca, d'on des del febrer es fa la nova bateria de 40kWh del model. Amb tot, els sindicats de treballadors de Nissan han alertat en les últimes setmanes que les plantes de Barcelona estan amb una producció al 38% de la seva capacitat. A més, van demanar que la companyia busqués nous models i treballés per garantir la competitivitat de les fàbriques a Catalunya.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.