directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dilluns, 28 de gener de 2019 15:42 h

El govern del PSC a Badalona aconsegueix el suport d'ERC i ICV-EUiA pels pressupostos

El vot de Guanyem serà decisiu perquè puguin acabar prosperant els comptes municipals pel 2019

ACN Badalona.-El govern municipal en minoria del PSC a Badalona segueix fent passes per aconseguir acabar aprovant definitivament els comptes municipals pel pròxim any. El pressupost va passar el tràmit de l'aprovació inicial gràcies al gest dels partits d'esquerres davant l'intent de veto del PP, però això no garantia que s'acabessin aprovant, ja que tant Guanyem, com ERC i ICV-EUiA van exigir als socialistes poder negociar detalladament les partides. Ara per ara, el PSC ja ha signat un acord de pressupostos amb els grups d'ERC i ICV-EUiA, que s'han compromès a votar-hi a favor en el pròxim ple municipal. El posicionament de Guanyem serà clau per saber si els comptes acaben prosperant. De moment, no han donat el 'sí' definitiu.

L'acord amb ERC i ICV-EUiA inclou noves partides per a l'atenció a les persones amb discapacitat, pel foment de l'emprenedoria, ajuts en matèria d'habitatge, inversió per als mercats municipals i augment de la dotació en àrees com l'urbanisme, la salut o l'educació. Tots dos partits han coincidit a condicionar l'aprovació dels pressupost a la incorporació d'una partida de 400.000 euros d'ajuts a la rehabilitació i millora d'instal·lacions elèctriques en habitatges.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.