directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Penedès doble fletxa Dimecres, 30 de gener de 2019 10:09 h

A presó un home que va atracar a punta de navalla tres benzineres i un forn de Vilafranca del Penedès

Amenaçava els treballadores amb un ganivet de cuina per emportar-se els diners de la caixa

ACN Vilafranca del Penedès.-Els Mossos d'Esquadra van detenir el 17 de gener un home com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació a benzineres i un altre a un forn de pa, en tots els casos a Vilafranca del Penedès. L'atracador utilitzava un ganivet de cuina per amenaçar els treballadors dels establiments i emportar-se els diners de la caixa. El detingut, de nacionalitat espanyola, 47 anys i veí de Creixell, va passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó. La investigació va començar l'11 de novembre, quan els Mossos van ser alertats d'un robatori en una benzinera del municipi.

En aquest primer cas, l'autor del robatori, que portava una jaqueta fosca amb caputxa, havia utilitzat un ganivet per intimidar la treballadora de la benzinera i s'havia emportat els diners de la caixa. El 20 de novembre va cometre un segon atracament amb el mateix modus operandi i també en una benzinera de Vilafranca. Aquest cop, però, el treballador va impedir que s'emportés els diners i el lladre va fugir del lloc sense endur-se res.L'11 de gener, el mateix home va cometre un tercer robatori en una altra benzinera del municipi. Aquí sí que va emportar-se els diners. El 16 de gener va atracar un forn de pa, però aquesta vegada a cara descoberta. L'atracador va amenaçar la treballadora quan estava a punt de tancar la botiga i es va emportar la recaptació. Gràcies a les imatges gravades pel sistema de videovigilància dels establiments, els Mossos van identificar l'home i el van detenir el 17 de gener.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.