directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Urgell doble fletxa Dissabte, 2 de febrer de 2019 12:54 h

Els bombers voluntaris comuniquen a la regió d'Emergències de Lleida que no poden obrir els parcs per falta de personal

Denuncien que l'actual model està "col·lapsat", que l'han deixat caure per "inacció" i alerten que la tancada és "indefinida"

ACN Lleida.-Una trentena de bombers voluntaris de la demarcació de Lleida han comunicat aquest dissabte a la regió d'Emergències de Lleida que no poden obrir els parcs per falta de personal. Representants de diversos parcs de la demarcació han lliurat al cap de guàrdia les cartes que van començar a lliurar aquesta setmana als seus ajuntaments per explicar-los aquesta situació de ''col·lapse'' que no els permet treballar amb seguretat ni garanties. Denuncien que el Govern ha deixat caure l'actual model per "inacció" i alerten que la tancada és indefinida. Pel que fa a la reunió convocada pel 7 de febrer per tractar aquesta situació, els bombers voluntaris no n'esperen "res". Asseguren que cal analitzar el problema operatiu que té Catalunya i "un canvi de rumb valent".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.