directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Camp doble fletxa Dilluns, 4 de febrer de 2019 17:46 h

Tres persones detingudes per intent de robatori amb força en un establiment de Reus

Els Mossos van comprovar que haurien forçat la reixa durant dos nits consecutives abans de l'arrest

ACN Reus.-Els Mossos han detingut dos homes i una dona, veïns de Reus, com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa a un establiment de la mateixa ciutat. Els fets daten del passat 31 de gener, quan els agents van ser requerits en un comerç del carrer Carles Ribes de Reus perquè s'hi estava produint un robatori. Prop d'allí, a l'Avinguda Universitat, van localitzar i identificar tres persones que coincidien amb la descripció facilitada per un testimoni. Mentrestant, una altra patrulla va comprovar que la reixa de l'establiment havia estat forçada. Els Mossos també van tenir coneixement que el dia 30, el comerç havia patit un altre robatori.

Davant la necessitat d'esclarir si els danys corresponien a la nit del 30 o del 31, van deixar-los marxar. Finalment, el dia 1 de febrer, quan la propietària va denunciar més danys al reixa ocasionats per un segon robatori, va ser quan van ser detinguts. Tots tres –la dona, de 55 anys; i dos homes de 32 i 26 anys, de nacionalitat espanyola, van declarar en dependències policials i ho faran davant del jutge quan siguin requerits.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.