directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 06:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 5 de febrer de 2019 15:05 h

Universitats impulsa un nou portal per facilitar l'aprenentatge de llengües estrangeres

'Aprenc idiomes' s'adreça als estudiants universitaris i incorpora serveis i recursos elaborats per les universitats catalanes

ACN Barcelona.-La Secretaria d'Universitats i Recerca, amb les universitats catalanes, ha posat en marxa un nou portal per facilitar l'aprenentatge de llengües estrangeres. Dirigit principalment als estudiants universitaris 'Aprenc idiomes' recull els serveis i recursos electrònics al voltant de l'aprenentatge d'idiomes en un entorn web i amb continguts elaborats per les universitats catalanes, per aprendre idiomes de manera autònoma. El nou portal també ofereix informació i documentació sobre les diverses opcions per formar-se en idiomes a la universitat. El portal disposa, actualment, de les versions en català, castellà, occità, aranès i anglès.

El portal aporta informació sobre on aprendre idiomes, on examinar-se, qüestions d'ajuts i beques, recursos i eines a l'abast dels estudiants, com practicar idiomes i intercanvi lingüístic i altres preguntes freqüents. El portal doncs, ofereix una relació de centres universitaris i escoles oficials d'idiomes (EOI) que imparteixen cursos en diferents llengües nivells i modalitats d'aprenentatge .Els estudiants també podran conèixer les convocatòries d'exàmens a les universitats i de les EOI, que permeten obtenir certificats oficials de coneixements d'idiomes. El portal també informa del programa Parla3 per ales proves d'acreditació del nivell B2 i per a cursos de terceres llengües realitzats a les universitats catalanes, les EOI o l'IOC, com també sobre els ajuts per a la mobilitat internacional, MOBINT, tots gestionats per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), així com sobre altres ajuts i beques oferts per les universitats catalanes. El portal conté també recursos, guies i activitats, així com recursos específics per al professorat universitari, com per exemple materials per facilitar la docència en anglès a les aules.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.