directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 18:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 5 de febrer de 2019 16:02 h

La ministra de Justícia demana a la consellera mesures per garantir la seguretat dels edificis i treballadors judicials

Dolores Delgado ha parlat amb Ester Capella i li ha traslladat la seva "preocupació" pels últims atacs a seus judicials i fiscals per part dels CDR

ACN Barcelona\/Madrid.-La ministra de Justícia, Dolores Delgado, ha demanat aquest dimarts a la consellera de Justícia, Ester Capella, que "adopti les mesures necessàries per garantir la seguretat" dels professionals que treballen als edificis i seus judicials i fiscals, atacats els últims dies pels CDR. De fet, en la conversa, que ha explicat parcialment a Twitter, la ministra li ha traslladat la seva "preocupació" per aquests atacs. La Conselleria no ha volgut revelar el contingut de la conversa.

Delgado també ha explicat a Twitter que ha parlat amb el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Jesús María Barrientos, per traslladar-li el seu suport i oferir-li la col·laboració del Ministeri per "assegurar el desenvolupament normal del treball dels professionals" de l'administració de Justícia a Catalunya.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.