directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 11:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 10 de febrer de 2019 13:44 h

Pablo Casado: "No hi ha d'haver més rendició socialista ni més xantatge independentista"

El líder del PP diu que "el temps de Sánchez ja s'ha acabat" i demana que les eleccions del maig siguin "una moció de censura"

ACN Madrid.-El líder del PP, Pablo Casado, ha demanat aquest diumenge que s'acabi la negociació "amb els partits independentistes". Des de la plaça Colom de Madrid, el president dels populars ha assegurat que "cal recuperar la convivència i la Constitució" i ha demanat posar fi a les negociacions amb la Generalitat. "No podem segui integrant aquells qui volen desintegrar-nos; no hi ha d'haver més rendició socialista ni més xantatge independentista", ha subratllat. En aquesta línia, Pablo Casado ha dit que "el temps de govern de Sánchez ja s'ha esgotat" i ha instat "l'Espanya que ha sortit als balcons" a anar a les urnes a finals de maig, perquè les eleccions municipals, europees i autonòmiques es converteixin en una "moció de censura" cap a l'executiu del PSOE.

El president del PP ha anat aquest matí fins a la plaça Colom per unir-se a la concentració a favor de la unitat d'Espanya. Poc abans del migdia, Casado s'ha acostat al micròfon per assegurar que aquest diumenge es comença "a reconquerir el cor dels espanyols que han dit prou".El líder popular ha criticat que l'executiu de Pedro Sánchez hagi fet "tractes de sota mà" per trencar "la unitat" i ha reclamat que es convoquin eleccions "de manera immediata". Pablo Casado també s'ha referit a l'imminent inici del judici per l'1-O i ha dit que "no es poden tolerar les pressions al poder judicial" o que es tirin "fems" a les portes dels jutjats."I allò més lamentable és que el govern d'Espanya no en pot ser còmplice", ha dit. "Per això, des del PP diem que el temps de Pedro Sánchez ja s'ha acabat", hi ha afegit, instant a convertir les eleccions del maig (municipals, europees i en alguns llocs autonòmiques) en una "moció de censura" contra el PSOE. "L'Espanya dels balcons ha de sortir a les urnes, per fer que el resultat electoral sigui una censura a l'actuació del govern socialista", ha afirmat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.