directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 22:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 10 de febrer de 2019 14:06 h

Albert Rivera: "Som aquí per dir 'Sí' a Espanya; ja n'hi ha prou que els separatistes marquin el camí"

El líder de Cs assegura que a Sánchez "se li acaba l'escapada" i li recorda que "milers d'espanyols" volen eleccions

ACN Madrid.-El líder de Cs, Albert Rivera, ha assegurat que la concentració a la plaça Colom deixa un clar missatge per al govern socialista. "Som aquí per dir 'Sí' a Espanya; ja n'hi ha prou que els separatistes marquin el camí", ha assegurat el president de la formació taronja. Per a Rivera, la protesta d'aquest diumenge "ha marcat un abans i un després" en aquesta legislatura. El líder de Cs ha assegurat que a Pedro Sánchez se li acaba "l'escapada" i li ha reclamat que convoqui eleccions generals "ja", perquè molts espanyols volen escollir "un govern marcat per la constitucionalitat". "Diem no als indults i als privilegis", ha dit Rivera, en referència a les negociacions del govern espanyol amb Catalunya. "Avui, el clamor que s'aixeca és el de dir que volem votar", ha subratllat.

Albert Rivera ha començat el seu parlament agraint als "milers de persones" que aquest diumenge han respost la crida de concentrar-se a Colom. "La realitat és que s'han superat totes les expectatives", ha assegurat el líder de Cs.Per a Rivera, la protesta d'avui, convocada contra la política del govern espanyol amb Catalunya, marca "un abans i un després" en la legislatura. "A Sánchez se li acaba l'escapada", ha dit el líder de Cs, instant el president espanyol a convocar eleccions de manera "immediata"."Avui som aquí per dir 'No' al separatisme i 'Sí' a Espanya; perquè ja n'hi ha prou que els separatistes marquin el camí", ha afirmat. I hi ha afegit: "Milers d'espanyols diuen 'No' als indults i als privilegis i 'Sí' a la Constitució", en referència a les negociacions de les últimes setmanes entre l'executiu estatal i la Generalitat. "Si permet que els separatistes marquin el camí, si negocia els pressupostos a la presó i si parla d'indults, ens tindrà al davant", ha advertit Rivera a Pedro Sánchez. Per al líder de Cs, la concentració a Madrid deixa clar que "el clamor" que s'escolta al carrer és de "posar urnes". "No volem ni un segon més un president que no s'escolta els espanyols; per això, espero que Pedro Sánchez prengui nota i convoqui eleccions", ha subratllat Rivera. Albert Rivera ha anat fins a la plaça Colom acompanyat pel portaveu al Congrés Juan Carlos Girauta; el responsable d'Economia i Treball del partit, Luis Garicano o el diputat per València Toni Cantó. Altres càrrecs de la plana major de Cs que hi ha anat eren el secretari general, José Manuel Villegas i els candidats a l'alcaldia i a la comunitat de Madrid, Begoña Villacís i Ignacio Aguado. Durant la lectura del manifest, a més, Rivera tenia al costat l'alcaldable per Barcelona i exprimer ministre francès Manuel Valls.La líder del partit taronja a Catalunya Inés Arrimadas, també tenia previst ser aquest diumenge a la plaça Colón. Finalment, però, no hi ha pogut assistir per problemes amb el seu vol.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.