directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 02:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 10 de febrer de 2019 14:24 h

300 persones es concentren a la delegació del govern espanyol a Barcelona per rebutjar els 21 punts de Torra

Els assistents, convocats per Impulso Ciudadano i S'ha acabat, demanen a Sánchez que els escolti els catalans constitucionalistes

ACN Barcelona.-Unes 300 persones, segons la Guàrdia Urbana, s'han concentrat aquest diumenge al migdia davant la delegació del govern espanyol a Barcelona per rebutjar els 21 punts presentats pel president de la Generalitat, Quim Torra, a qui acusen de menystenir una part de Catalunya. Els assistents, convocats per les plataformes Impulso Ciudadano i S'ha acabat!, han demanat al president espanyol, Pedro Sánchez, que escolti els catalans constitucionalistes. Sota el lema 'Catalans amb l'Espanya constitucional, els manifestants han corejat en castellà lemes com "catalans som tots" o "aquí estem, nosaltres dialoguem". El manifest de la concentració exigeix que "es rebutgi" el document de 21 punts de Torra i que "s'adoptin mesures per la plena restauració de l'estat de dret a Catalunya i que es garanteixin els drets de tots els catalans".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.