directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 13:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 10 de febrer de 2019 14:48 h

Manuel Valls: "Avui Catalunya està en perill pels separatistes i per la possible aliança de Colau amb el populisme"

El candidat a l'alcaldia de Barcelona diu que ha anat a la concentració de Madrid com a "barceloní, català, espanyol, francès i europeu"

ACN Madrid.-El candidat a l'alcaldia de Barcelona i exprimer ministre francès Manuel Valls ha assegurat que "Catalunya està en perill pels separatistes" i per la "possible aliança" de l'alcaldessa Ada Colau "amb el populisme" (en referència a un pacte entre BComú i ERC). Valls, que ha assistit a la concentració de Madrid al costat de Rivera –això sí, sense pujar a l'escenari després- ha dit que ha anat fins a la plaça Colom per "defensar una de les Constitucions més democràtiques del món". "El meu compromís és recolzar la democràcia espanyola i ho faig com a barceloní, català, espanyol i europeu", ha dit. Manuel Valls també ha volgut deixar clar que, aquest diumenge, més que les sigles, allò important era "la gent".

Valls, que en un principi havia dubtat d'anar a Madrid, ha assegurat que ha decidit sumar-se a la concentració a la plaça Colom per "defensar una de les Constitucions més democràtiques del món" –en referència a l'espanyola- amb "quaranta anys de convivència". A més, també ha posat de relleu "la independència de la justícia" i la "unitat" d'una Espanya "que gaudeix d'autonomies i autogoverns que no existeixen en altre lloc del món".El candidat a l'alcaldia de Barcelona ha volgut posar de relleu que "més que les sigles", allò important de la concentració a Colom era "la gent". Per això, ha dit que no ha volgut pujar dalt l'escenari, perquè ell no era "organitzador". "M'he sentit honorat i feliç de seguir-la al costat d'Albert Rivera i Mario Vargas Llosa; aquesta és la foto que vull avui", ha indicat Valls.L'exprimer ministre francès també ha dit que avui ha anat a Madrid "per recolzar la Constitució i la democràcia espanyola". I ha subratllat que, a parer seu, "Catalunya està en perill pels separatistes i per una possible aliança entre Colau i el populisme".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.