directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 19:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garraf doble fletxa Dimarts, 12 de febrer de 2019 18:17 h

47 identificats per tinença de drogues, armes i per alcoholèmia en un dispositiu especial d’oci nocturn a Sitges

La Policia Local obre 31 expedients per infraccions administratives

ACN Sitges.-La Policia Local de Sitges ha identificat 47 persones per infraccions administratives relacionades amb tinença de drogues, armes i per alcoholèmies en el marc d’un operatiu d’oci nocturn. El dispositiu es va desplegar la nit de dissabte 9 de febrer, amb una vintena d’agents i tres gossos, amb el suport de la Guàrdia Civil. Els cossos policials van obrir 18 expedients, dels quals set van ser per tinença de drogues i armes, i quatre per alcoholèmies, mentre es van aturar 22 vehicles. Al mateix temps, els agents també van obrir 13 expedients per infraccions en tres establiments d’oci nocturn, relacionats amb la falta de contracte dels treballadors o deficiències en els delimitadors de soroll i equips d'extinció d'incendis.

Segons informa l’Ajuntament de Sitges, el dispositiu especial es va activar després d’observar en els darrers mesos un increment de serveis de seguretat ciutadana en l’àmbit de l’oci nocturn o la sospita de frau en venda de begudes alcohòliques, a més de voler incidir en el control de conductes incíviques per soroll, molèsties i consum d’alcohol a la via pública.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.