directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 14:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Pallars Sobirà doble fletxa Dijous, 14 de febrer de 2019 14:01 h

Behemoth i Berri Txarrac s'incorporen al cartell del Doctor Music Festival

La promotora del festival anuncia altres bandes de rock com Sôber, Anathema, Yoghourt Daze i Hawkwind

ACN La Guingueta d'Àneu.-El Doctor Music Festival Rencarnation Edition 2019 ha anunciat aquest dijous noves incorporacions al cartell com les de la banda polonesa Behemoth i els bascos Berri Txarrac. Així mateix, la promotora també ha sumat els grups britànics Anathema i Hawkwind , la tornada als escenaris de Yoghourt Daze i els madrilenys Sôber. Aquestes són les darreres incorporacions de bandes més rock al festival que tindrà lloc a Escalarre (Pallars Sobirà) de l'11 al 14 de juliol. Entre altres grups ja confirmats anteriorment hi ha Greta Van Fleet, guanyadors del premi Grammy al Millor Àlbum de Rock pel seu disc de debut 'From The Fires', i també The Strokes, The Chemical Brothers i la cantant Rosalía.

Els promotors han fet públic aquest dijous la vessant més dura del Festival d'Escalarre que asseguren suposarà un "desembarcament de rock europeu'' als Pirineus. Behemoth, que actuaran divendres 12 de juliol, està considerada un dels majors exponents del death metal actual. L’any passat a la seva recent gira per Espanya van esgotar les localitats i els seus concerts van ser veritables espectacles executats a la perfecció. També ho faran el mateix dia els Berri Txarrak, que arriben des d’Euskadi al Doctor Music Festival en la seva gira de comiat . Qui també actuarà divendres seran els madrilenys Sôber, grup destacat de l'escena de rock metal alternatiu.El dissabte 13 serà el torn del grup de Liverpool Anathema i ja diumenge 14, el públic podrà veure la tornada als escenaris de Yoghourt Daze després de gairebé 15 anys. L’experiència vindrà de la mà dels britànics Hawkwind, la mítica banda celebra el 2019 el seu 50 aniversari. Considerats els inventors de l’ 'space rock', aquest any actuaran dins la seva gira mundial a Escalarre.Tot i que encara falten alguns grups per confirmar, el cartell es va completant i ja recull artistes que van del so més alternatiu com The Strokes, The Smashing Pumpkins, The Good The Bad and The Queen, Chris Robinson Brotherhood , Mando Diao o Greta Van Fleet, al rock estatal amb Sôber, Berri Txarrak o Yoghourt Daze, fins a bandes de metal com Opeth, Sabaton, TesseracT.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.