directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Maresme doble fletxa Diumenge, 17 de febrer de 2019 12:00 h

Alliberat un veí de Mataró segrestat per un presumpte deute per drogues

Els segrestadors exigien 13.000 euros a la família per alliberar la víctima

ACN Mataró.-Els Mossos d'Esquadra van alliberar la matinada del dia 26 de gener un veí de Mataró que havia estat segrestat dos dies abans a les portes de casa seva per un presumpte deute per drogues. Els segrestadors van colpejar la víctima i, un cop atordit, se'l van endur per la força en un vehicle fins a un pis, on el van retenir. El dispositiu policial es va activar arran de la denúncia de la seva germana, que va rebre missatges del segrestat on li deia que estava retingut contra la seva voluntat i que li exigien el pagament de 13.000 euros per alliberar-lo. La investigació va determinar que el segrest estava organitzat per quatre homes, dels quals el líder del grup està en presó provisional des de l'1 de febrer i la resta en llibertat amb càrrecs.

En el decurs de les negociacions portades per la família, els investigadors van saber que s'havia establert un punt de pagament per satisfer la quantitat demandada. Agents de l'UCSE, amb el suport de policies de la comissaria de Mataró i del Grup Especial d'Intervenció (GEI), es van desplegar a la zona i van actuar ràpidament quan van veure arribar un vehicle amb un dels segrestadors i la víctima.Un cop alliberat el veí de Mataró, l'objectiu principal de la investigació va ser esclarir els fets i poder identificar i localitzar la totalitat dels autors del segrest. El primer detingut va passar a disposició judicial el dia 28 de gener, i va quedar amb llibertat amb càrrecs. El dia 1 de febrer es va detenir el líder del grup i, en un segon operatiu, el dia 15 de febrer, es van arrestar els altres dos membres, els quals van passar a disposició judicial aquest dissabte. El jutge també en va decretar la llibertat amb càrrecs.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.