directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Selva doble fletxa Diumenge, 24 de febrer de 2019 17:55 h

Mor un motorista en xocar contra un cotxe a la C-35 a Sant Feliu de Buixalleu

La víctima és un veí de Tordera de 20 anys

ACN Sant Feliu de Buixalleu.-Un motorista de 20 anys ha mort i el seu acompanyant ha resultat ferit de gravetat aquest diumenge al matí en xocar lateralment amb un cotxe a la C-35 a Sant Feliu de Buixalleu (Selva). Segons el Servei Català de Trànsit, l'accident ha passat cap a un quart d'onze del matí a l'altura del quilòmetre 66,2, on per causes que s'estan investigant s'ha produït una col·lisió lateral entre una motocicleta i un turisme. A causa de l'impacte ha mort el conductor del vehicle de dues rodes i el passatger que viatjava amb ell ha resultat ferit de gravetat i ha estat evacuat amb helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona. La víctima mortal és S.G.E. de 20 anys i veí de Tordera.

Fins al lloc s'han desplaçat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Segons el SCT, la circulació de la C-35 s'ha vist afectada pel sinistre fins a la una del migdia, aproximadament.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.