directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 25 de febrer de 2019 10:30 h

Narbona espera que Rivera contesti la carta i insisteix que el PSOE “no ha acceptat ni una” de les 21 peticions de Torra

La presidenta del PSOE recorda els “gravíssims disturbis” del 20 de setembre del 2017 davant la Conselleria d’Economia

ACN Madrid.-La presidenta del PSOE, Cristina Narbona, espera que el líder de Ciutadans, Albert Rivera llegeixi la carta oberta que li ha enviat insistint que el govern de Pedro Sánchez no ha acceptat les peticions del president de la Generalitat, Quim torra, contràriament al que sosté Cs. Així ho ha expressat en un esmorzar informatiu on ha reivindicat “amb contundència l’adhesió del PSOE a la Constitució” i ha assegurat que “no hi ha hagut una sola cessió a les pretensions dels partits independentistes”. Narbona ha assegurat que Cs, PP i Vox “menteixen” quan afirmen que el govern de Sánchez ha negociat aquestes peticions. Per això ha retret a Cs les “ofenses absolutament intolerables al president del govern” i les “interpretacions falses sobre el que ha estat i és l’acció del govern”.

Sánchez, ha dit, “no ha acceptat cap de les 21 condicions del president Torra imposar al diàleg entre la Generalitat i al govern d’Espanya” i que van servir d’excusa per convocar la manifestació a Colón per dir que el govern d’Espanya ha cedit. “La prova que no s’ha cedit és que els Pressupostos Generals de l’Estat no han rebut suport suficient a les cambres”, ha sentenciat.Ha fet aquestes manifestacions després d’enviar aquest dilluns una carta oberta al líder de Cs, Albert Rivera, on li retreu el seu “cordó sanitari” al PSOE i la seva preferència per l’extrema dreta. “Espero que Rivera com a mínim llegeixi la carta i contesti, perquè el que li demano és respecte als ciutadans d’aquest país i als espanyols que es mereixen conèixer la veritat sobre el que fan, diuen i pensen els líders polítics”. Narbona també ha recordat que ara fa un any ja es va pronunciar en la mateixa direcció després dels “gravíssims disturbis que es van produir” a la Conselleria d’Economia de la Generalitat el 20 de setembre amb “imatges que estan essent repetides en motiu del judici al procés”. Aleshores, ha dit, va “posar en valor el comportament dels nostres alcaldes i alcaldesses a Catalunya que plantaven cara a un context molt difícil sense decaure de la nostra defensa a la Constitució i al rebuig a un referèndum il·legal que s’havia de celebrar dies més tard”.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.