directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 25 de febrer de 2019 14:39 h

El PP acusa Arrimadas de “deixar orfes” els votants de Ciutadans a Catalunya

Maroto expressa el “suport explícit” del PP al rei Felip VI davant els “intents de desprestigiar la seva figura”

ACN Madrid.-El vicesecretari d’Organització del PP, Javier Maroto, ha acusat aquest dilluns la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, de “deixar orfes” els votants que “pensaven que seria algun dia la pròxima presidenta de la Generalitat”, tal com ella “deia als mitjans de comunicació fins abans d’ahir”. “Jo no abandonaria la figura de líder de l’oposició a Catalunya amb la que està caient”, ha dit Maroto, que ha apuntat que serà Arrimadas la que “haurà d’explicar” la seva decisió. “Ens ha sorprès que de la nit al dia passi de ser la garantia de molts catalans no independentistes a no ser-ho”, ha apuntat, perquè “un escó a Madrid és molt important, però diferent a la defensa dels valors constitucionals al Parlament”.

Maroto, que ha presentat a la seu del PP el lema “Garantia per Espanya sempre” que els populars utilitzaran a aquesta precampanya, també ha expressat el “suport explícit” del PP al rei Felip VI davant els “intents de desprestigiar la seva figura” per part d’alguns “líders independentistes i poupulistes” durant el Mobile World Congress de Barcelona.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.