directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 18:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Dilluns, 25 de febrer de 2019 16:54 h

Detingut per assaltar una dona d'edat avançada al portal del seu domicili a Lleida

Els Mossos també el relacionen amb sis furts comesos aquest any a ancianes

ACN Lleida.-Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous un veí de Lleida de 48 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i sis furts. L'assalt va tenir lloc el 16 de febrer cap a les 11 hores al carrer Seminari de Lleida. Una dona d'edat avançada, que accedia a l'edifici on vivia, va rebre l'empenta d'un home que la va obligar a entrar per la força a l'interior del portal. Un cop dins, el lladre la va amenaçar i li va regirar les butxaques, mentre li exigia els diners que portava i les targetes de crèdit i, posteriorment, va fugir del lloc. Arran dels fets, els mossos van obrir una investigació amb la qual van poder identificar i detenir el presumpte autor del robatori. La policia també el relacionen amb sis furts comesos aquest any a també a dones d'edat avançada.

La investigació també va permetre relacionar el detingut amb sis furts, perpetrats amb un modus operandi similar al que va utilitzar per cometre el robatori amb violència, segons han explicat els Mossos. En aquests casos, entrava amb les víctimes als portals dels edificis i, quan aquestes es despistaven, els furtava els moneders i els objectes de valor que duien. Es dona la circumstància que el novembre passat la mateixa persona va ser detinguda per cometre dos robatoris amb violència a dones d'avançada edat. El detingut, que té nombrosos antecedents per delicte contra les persones i el patrimoni, va passar dissabte a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.