directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 00:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Dilluns, 25 de febrer de 2019 17:55 h

Detinguts tres lladres per cometre dos robatoris en domicilis de Collbató

Els agents els van detenir en una benzinera després de l'avís del vigilant municipal

ACN Barcelona.-Els Mossos van detenir el dimarts 19 de febrer tres homes de nacionalitat colombiana, de 24, 32 i 37 anys i veïns de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) i Barcelona, com a presumptes autors d'un robatori amb força en un domicili de Collbató (Baix Llobregat). La Unitat d'Investigació els va vincular després amb un segon robatori en un domicili del mateix municipi. Els fets van tenir lloc el mateix dia 19. Cap a les nou de la nit el vigilant municipal del poble va alertar la policia que un veí havia vist tres individus dins d'un cotxe i que dos dels que hi anaven havien entrat a la parcel·la d'un veí. Segons el vigilant, en ser sorpresos pel testimoni, els individus havien fugit en cotxe del lloc, però a partir de la descripció del veí, ell mateix els estava seguint.

Així, el vigilant va indicar la ubicació del cotxe en una benzinera de Collbató. Els Mossos hi van enviar diversos agents que van poder identificar els tres individus. Durant l'escorcoll es van trobar eines que la policia considera que s'utilitzen per fer robatoris amb força a domicilis. Hi havia guants, tornavisos de grans dimensions i llanternes. També hi havia un portàtil i un rellotge de polsera.Davant d'aquestes evidències, els agents van detenir els tres homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Més tard, els investigadors van determinar que els detinguts són autors d'un segon robatori amb força en un altre domicili també de Collbató, d'on s'haurien endut els objectes localitzats durant l'escorcoll.Els tres arrestats, sense antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor en va decretar la llibertat amb càrrecs, amb retirada de passaports. Els objectes recuperats ja han estat retornats als seus propietaris.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.