directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 06:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 25 de febrer de 2019 19:00 h

El Govern aprova el currículum del títol de tècnic esportiu en Atletisme

Els titulats podran desenvolupar l'activitat professional tant en l'àmbit públic com en el privat

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat el currículum del títol de tècnic esportiu en Atletisme. L'objectiu és establir el currículum del cicle inicial i del cicle final del grau mitjà en Atletisme que condueix a l'obtenció del títol de tècnic esportiu en Atletisme. El títol té una durada de 1.005 hores, que s'organitza en el cicle inicial del grau mitjà (430 hores) i en el cicle final del grau mitjà (575 hores). Per accedir al cicle inicial del grau mitjà cal tenir el títol de graduat en educació secundària o equivalent a efectes acadèmics i superar una prova d'accés de caràcter específic. Per accedir al cicle final del grau mitjà en Atletisme cal acreditar haver superat el cicle inicial del grau mitjà en aquest esport.

Els titulats del cicle inicial i del cicle final podran desenvolupar la seva activitat professional tant en l'àmbit públic, com en entitats de caràcter privat. Pel que fa a la competència general del cicle inicial del grau mitjà en Atletisme, consisteix a dinamitzar, instruir i concretar la iniciació esportiva a l'atletisme; organitzar, acompanyar i tutelar els atletes durant la seva participació en activitats, competicions i esdeveniments propis d'aquest nivell.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.