directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 9 de maig de 2024 18:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 26 de febrer de 2019 16:55 h

Girauta diu que s'exilia de Catalunya perquè no se sent "còmode" vivint-hi

L'actual portaveu de Cs al Congrés ho ha dit a SER Catalunya després que ja va anunciar que concorrerà el 28-A per Toledo

ACN Barcelona.-El portaveu de Cs al Congrés, Juan Carlos Girauta, concorrerà a les eleccions generals del 28 d'abril per Toledo perquè s'exilia, ja que no se sent "còmode" vivint a Catalunya. Ho ha afirmat en una entrevista a 'Aquí Cuní' de SER Catalunya, on ha explicat que fa mesos va decidir fer "un punt i a part" i marxar de Catalunya. "Fa un any i mig que he d'anar amb escorta i faig una vida que no m'agrada", ha dit. En la mateixa línia, ha assegurat que se sent "consternat" per una societat que considera "trencada en dos". El portaveu de la formació taronja a la cambra baixa ha admès que llença la tovallola "personalment", però no "políticament": "Que ningú s'equivoqui amb això, marxar de Catalunya és la meva opció personal".

Girauta ha assegurat que quan el poder polític planteja els assumptes en codi "binari", com creu que ha fet "el nacionalisme català" des del president Mas, "les societats es poden trencar, que és el que ha passat a Catalunya". En aquest sentit, ha dit que el fan sentir "estrany" a casa seva i que no és català.Girauta ha dit que, tot i que des de Toledo, no deixarà de defensar les mateixes idees, també en clau catalana, perquè "la presència de personatges com Torra a les institucions representa el principal obstacle per la normalitat del país". "Continuaré sent representant del poble espanyol, dins del qual està Catalunya", ha afegit Girauta, que creu que no se'l pot retreure una posició "victimista" en tot plegat i que ha explicat que no li "agrada" parlar de "sentiments" quan parla de política.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.