directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 9 de maig de 2024 18:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 26 de febrer de 2019 17:08 h

La Fundació Mercè Pla gestionarà el Centre d'Interpretació de l'Oli de Soldebre

L'entitat oferirà visites guiades a l'equipament dins d'un projecte per integrar social i laboralment persones amb discapacitat

ACN Tortosa.-La Fundació Privada Mercè Pla gestionarà l'ús públic del Centre d'Interpretació de l'Oli de la cooperativa Soldebre. Els presidents de les dos entitats, Santiago Codinachs i Manel Lleixà, respectivament, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració pel qual la cooperativa cedeix gratuïtament a la Fundació la gestió. L'acord vol convertir-se en el primer pas d'un ambiciós projecte d'inserció social i laboral que permetrà oferir visites guiades d’una manera regular en aquest equipament dedicat a la difusió del món de l’oli que va obrir portes al gener del 2011. A canvi de la cessió, la Fundació s'ocuparà de la gestió amb la finalitat de facilitar la inserció social i laboral de les persones amb diferents graus de discapacitat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.