directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 19:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 26 de febrer de 2019 18:39 h

L'Ajuntament de Barcelona inicia una auditoria a Serveis Funeraris de Barcelona pel servei de facturació

Colau manté el ple extraordinari per abordar la funerària pública malgrat no tenir majoria per tirar la iniciativa endavant

ACN Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona ha iniciat una auditoria a l'empresa mixta Serveis de Funeraris de Barcelona pel servei de facturació. Ho ha anunciat aquest dimarts el regidor de Presidència, Eloi Badia, que ha apuntat que l'Oficina del Consum va començar una inspecció d'ofici la setmana passada després que la Síndica de Barcelona alertés sobre irregularitats en la facturació. El resultat de l'auditoria, que es troba en les primeres fases, es coneixerà al març. El govern municipal, però, manté el ple extraordinari que abordarà la creació de la funerària pública per a aquest dimecres, malgrat no tenir els suports necessaris per tirar-la endavant. Badia ha justificat aquesta decisió dient que encara no hi ha "conclusions" de l'auditoria i que "no votar és una mala rendició de comptes".

Després de l'anunci de Badia, l'oposició ha retret al govern municipal que vulgui "pressionar" els grups un dia abans del ple extraordinari sobre la funerària pública. La regidora del PDeCAT Sònia Recasens ha titllat de "greu irresponsabilitat política" l'actuació del govern. Al seu torn, la regidora del PSC Carmen Andrés ha dit que l'anunci de l'inici de l'auditoria només vol "orientar l'opinió pública" perquè tingui una posició "desfavorable als serveis funeraris". Finalment, el regidor del PP Xaxier Mulleras ha qualificat el govern municipal de "piròman polític" i de voler "incendiar per pressionar i escalfar el plenari".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.