directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 20:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 26 de febrer de 2019 22:13 h

Un detingut en l'operatiu contra quatre narcopisos al barri barceloní del Raval

La policia també hi ha comissat diferents quantitats de cocaïna i heroïna

ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut aquesta tarda una persona en el marc de l'operatiu que han fet els dos cossos de seguretat contra quatre narcopisos del Raval. Segons la policia, des d'aquests immobles, situats en un mateix bloc del carrer Reina Amàlia, es distribuïen tota mena de drogues, principalment heroïna i cocaïna. El detingut és un home de nacionalitat paquistanesa. El dispositiu continua obert i no es descarten noves detencions. En el moment de l'entrada policial, quatre persones, que ja estan identificades, haurien fugit per patis interiors.

A quarts de vuit del vespre els agents han començat les entrades judicials. Segons el que expliquen, a dins dels pisos s'han trobat quantitats importants de substàncies estupefaents, sobretot heroïna i cocaïna, preparades en dosis per al consum individual. La investigació va començar setmanes enrere arran d'informacions que afirmaven que els pisos estaven ocupats il·legalment i que es feien servir com a punts de venda per a drogoaddictes que hi anaven cada dia. Sembla, però, que no es quedaven a prendre-hi els estupefaents per evitar les queixes dels veïns. Finalment, però, els veïns es van queixar de la presència de toxicòmans a la zona. A partir d'aquí, la policia ha fet una investigació que, segons explica, ha permès determinar que durant tot el dia hi havia persones que anaven a aquests pisos a comprar-hi drogues, que després prenien al carrer. Aquest fet també comportava queixes de ciutadans que en tot moment han anat informant a la policia, segons expliquen els cossos de seguretat.Així doncs, el dispositiu d'avui ha comportat que es tanquin aquests quatre punts de venda i consum de drogues. Els pisos s'entregaran al propietari legítim o quedaran clausurats.Finalment, Mossos i Guàrdia Urbana de Barcelona destaquen que el treball policial amb les diferents associacions de veïns i comerciants del districte contribueix a lluitar contra aquest fenomen al barri del Raval.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.