directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 12:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Maresme doble fletxa Divendres, 1 de març de 2019 16:12 h

La Policia Local de Mataró actua en 450 casos d’ocupacions d’habitatges en un any i mig

Els agents constaten gairebé 200 pisos amb la llum punxada

ACN Mataró.-La Unitat de Convivència i Civisme de la Policia Local de Mataró ha actuat des de la seva creació, al juny de 2017, en 450 casos d’ocupacions il•legals d’habitatges a la ciutat, atenent els veïns i les comunitats afectades. Segons dades fetes públiques aquest divendres, al conjunt d’actuacions, la policia ha identificat 453 persones i ha tingut coneixement de 120 denúncies penals interposades pels titulars dels habitatges. Entre les 450 ocupacions, s’han constatat 198 casos de frau en el subministrament d’electricitat, 52 casos en el d’aigua i 5 en el de gas. Segons la Policia Local, els casos es reparteixen per tota la ciutat, si bé hi ha un pic d’ocupacions a Cerdanyola, Rocafonda i Centre-Eixample.

Al mateix temps, la Policia Local ha destacat que, des de la posada en marxa de la Unitat de Convivència i Civisme, i gràcies a la col•laboració ciutadana, s’han evitat 67 ocupacions perquè la intervenció policial s’ha pogut fer en el moment que s’intentava accedir a l’habitatge. Són casos que han quedat registrats com a temptatives d’usurpació.La Unitat de Convivència i Civisme ha presentat el seu balanç aquest divendres a la Comissió municipal per a la gestió del risc de la seguretat i la convivència derivada de l’ocupació d’habitatges, que s’ha reunit per valorar l’estat actual d’aquesta problemàtica a la ciutat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.