directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 4 de març de 2019 09:51 h

Turull denuncia que el judici té "aparença d'imparcialitat" però que la desigualtat entre acusació i defensa és "enorme"

L'exconseller destaca que la Fiscalia té dies lliures entre sessions per preparar els interrogatoris de l'endemà

ACN Barcelona.-L'exconseller Jordi Turull denuncia que el judici té "aparença d'imparcialitat" tot i que, realment, la "desigualtat" entre l'acusació i la defensa és "enorme". En una carta que publica 'La Vanguardia' aquest dilluns, el diputat de JxCat diu que a l'aparador de les sessions judicials hi ha un "esforç calculat per donar aparença de normalitat" però que el tribunal permet i manté "desigualtats" entre les parts. Turull destaca que els representants de la Fiscalia poden alternar-se i gaudir d'un dia lliure entre sessions per preparar els interrogatoris de l'endemà. Al seu torn, els acusats pateixen "limitació de coordinació" amb els seus advocats.

"Entre trasllats amunt i avall, horaris limitats de visites a la presó i descansos per menjar i dormir dels advocats, d'on traiem el temps per preparar-ho?", pregunta Turull, sobre aquesta setmana que comptarà amb sessions en quatre dels cinc dies laborables, i on encara no se saben els testimonis que declararan la setmana següent. Així, l'exconseller conclou que els acusats i els seus advocats afronten el judici "donant més voltes que una baldufa" i amb uns horaris "pautats i limitats", mentre que les acusacions l'encaren des de "la més absoluta confortabilitat i llibertat horària".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.