directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 07:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 5 de març de 2019 13:20 h

La portaveu de la CUP de Reus, citada a declarar a l’abril per insinuar "interessos ocults" en el contracte de la brossa

El regidor de Medi Ambient es va querellar per injúries i calúmnies

ACN Reus.-La portaveu del grup municipal de la CUP de Reus, Marta Llorens, ha estat citada el pròxim 11 d’abril al jutjat d’instrucció número 4 de la ciutat pels presumptes delictes d'injúries i calúmnies. La citació respon a la querella interposada pel regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, actual cap de llista d'Ara Reus, per unes acusacions de Llorens en què insinuava que el regidor manté "interessos personals i ocults” amb l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), a la qual se li ha tornat a prorrogar el contracte municipal de la brossa. La pròrroga va degenerar en un tens debat entre les dues formacions fins a l’extrem d’acabar amb una denúncia i, finalment, als jutjats. Llorens, que assegura no haver rebut encara la citació judicial, podria exposar-se a una multa de fins a 15.000 euros.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.