directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Solsonès doble fletxa Dimarts, 5 de març de 2019 16:37 h

Treballadors del Centre Sanitari del Solsonès exigeixen millors condicions laborals

S'aturaran cada dia cinc minuts per reclamar un millor finançament que els permeti cobrar els endarreriments pendents

ACN Solsona.-Treballadors del Centre Sanitari del Solsonès ha iniciat aquest dimarts aturades diàries de cinc minuts per exigir millores laborals. Entre les queixes, el col·lectiu denuncia que des de l'any 2010 han patit una baixada salarial del 5%, tenen endarreriments pendents de cobrar dels anys 2017 i 2018, no se'ls ha aplicat l'increment salarial del sector públic i que, alhora, estan treballant més hores. Segons David Ricart Jordana, responsable de Sanitat de CCOO de les Terres de Lleida, el CatSalut ha de millorar el finançament del centre tenint en compte la seva activitat, ja que s'hi fa molta atenció primària. "Només si es millora el finançament podrà fer front a les obligacions que tenen amb els treballadors", assegura.

Des d'aquest dimarts i fins que s'assoleixi una solució, els metges han anunciat que faran aturades diàries de 5 minuts cada dia, aprofitant el temps d'esmorzar, amb l'objectiu de mostrar la disconformitat amb la situació i exigir que se'ls "apliqui l'acord sobre les retribucions al qual s'ha arribat al sector públic".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.