directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 5 de març de 2019 17:32 h

L'Advanced Factories espera més de 14.000 congressistes i vol convertir Barcelona en la capital de la indústria 4.0

Se celebrarà entre el 9 i l'11 d'abril i hi participaran empreses com HP, Bosch i ABB, entre d'altres

ACN Barcelona.-La tercera edició de l'Advanced Factories espera més de 14.000 congressistes entre el 9 i l'11 d'abril amb l'objectiu de convertir Barcelona en la capital europea de la Indústria 4.0. Hi prendran part empreses i multinacionals com HP, Bosch, ABB, Trumpf o Universal Robots, que presentaran les darreres novetats en màquina-eina, robòtica, automatització industrial i les noves solucions tecnològiques impulsades per la intel·ligència artificial, internet de les coses, fabricació additiva, el digital twin i la ciberseguretat industrial. En total, seran més de 14.000 metres quadrats d'exposició al CCIB, que també acollirà l'Industry 4.0 Congress, amb la participació de 180 experts al voltant de la indústria 4.0 en els sectors de l'aeronàutica, l'automoció, el ferrocarril, el sector tèxtil, el de l'alimentació, la construcció, siderúrgia o salut.

El director general d'Advanced Factories, Albert planes, ha destacat la importància d'implementar la intel·ligència industrial a les plantes de producció i apropar al sector industrial la digitalització per millorar la seva competitivitat. "La millora de la productivitat de la nostra indústria passa per combinar eficaçment l'automatització industrial, el digital manufacturing i la indústria 4.0. Qui no assumeixi les tecnologies habilitadores de la innovació, com l'internet de les coses o la intel·ligència artificial, en els seus processos de fabricació veurà reduïda, en molt poc temps, la seva capacitat en el mercat", ha afirmat.El segon dia de les jornades estarà protagonitzat per Industry Startup Fórum, que reuneix les innovacions tecnològiques disruptives del sector industrial, i es lluitaran els Factories of the Future Awards 2019, que reconeixen el lideratge industrial en manufactura avançada i transformació digita. També tindran lloc diferents Workshops d'Indústria 4.0, on es desenvolupen casos pràctics d'implantació de tecnologies. Òscar Íñigo, director del programa de l'Industry 4.0 Congress, ha subratllat que "l'objectiu del congrés és mostrar, incentivar i proposar la transformació digital. No parlem de revolució, parlem de fets, de casos, d'exemples ". També ha avançat alguns dels ponents que participaran en aquesta tercera edició del Industry 4.0 Congress, com Carlos Roig, ESADE; Ramon Pastor, VP i director general d'HP; Tanja Kruger, CEO d'Resolto-Festo; Doug Ellis, d'Altair Datawatch; Esben Østergaard, fundador d'Universal Robots, o Hans Krause, de Bosch.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.