directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 5 de març de 2019 17:34 h

Antich obre el mitjà digital 'Elcaso.cat', dedicat en exclusiva a les notícies de successos

S'edita en català i en castellà i reprodueix notícies d'àmbit estatal

ACN Barcelona.-El periodista José Antich ha ampliat la iniciativa encetada amb 'Elnacional.cat' amb un nou mitjà digital dedicat en exclusiva a les notícies de successos. Es tracta de la publicació 'Elcaso.cat', que, segons recull al mateix web, "posa el focus en aquells aspectes de l'actualitat que més ens colpeixen i exigeixen respostes ràpides i periodisme desacomplexat". El mitjà recupera la marca del famós diari de successos 'El caso', un setmanari estatal especialitzat en notícies d'aquest àmbit que es va editar a Madrid entre el 1952 i el 1997. "No hi ha referent més explícit sobre tot allò que volem explicar", afirmen els responsables del nou mitjà. La publicació s'edita en català i en castellà i recull successos d'àmbit estatal.

L'objectiu de l'equip de redacció del nou mitjà és explicar aquest tipus de notícies "des de la íntima convicció que cal dir les coses pel seu nom", tractant l'audiència "com a gent adulta i preparada per entomar qualsevol informació, per incòmoda que sigui".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.