directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Selva doble fletxa Dimarts, 5 de març de 2019 18:02 h

La Policia Local de Blanes precinta la part ampliada il·legalment del càmping Blanc d'Eivissa

En aquesta ocasió, la propietat, que ja havia tancat la zona, els ha permès l'entrada

ACN Blanes.-La Policia Local de Blanes (Selva) ha inspeccionat i precintat aquest dimarts la part ampliada il·legalment del càmping Blanc d'Eivissa. Els agents tenien una ordre judicial per fer-ho després que el mes de gener la propietat els impedís l'entrada però no han hagut d'utilitzar-la perquè els amos els han deixat entrar i els han mostrat com voluntàriament havien tancat la zona afectada amb una tanca metàl·lica. L'actuació d'avui culmina un llarg procés que va començar el mes d'octubre del 2018 quan l'Ajuntament va emetre un decret que ordenava als responsables de l'establiment que tanquessin la zona ampliada de manera il·legal. Tenien temps fins a finals de novembre però abans que s'esgotés el termini van entrar una petició demanant que s'allargués tres mesos més.

El consistori els va concedir la pròrroga però la policia va comprovar el 18 de gener que, tot i que s'estava desmantellant la zona, encara hi havia material. La situació va propiciar un nou decret amb el qual la policia va intentar accedir al local però un treballador els va denegar l'accés per ordre dels propietaris. La policia també va intentar entrar al càmping Bella Terra, afectat per la mateixa problemàtica, però els seus responsables també els van impedir l'accés.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.