directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 06:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 6 de març de 2019 12:05 h

Sónar+D aprofundirà en la intel·ligència artificial i la darrera tecnologia musical

Els organitzadors del certamen, que se celebrarà del 17 al 20 de juliol, preveuen l'assistència de 20.000 persones

ACN Barcelona.-Sónar+D aprofundirà en temàtiques com la intel·ligència artificial i la darrera tecnologia musical com a part del programa de l'edició del 2019, segons han desvetllat aquest dimecres els seus organitzadors. TeamLab i Canada seran els protagonistes del primer àmbit, i seran a la cita, del 17 al 20 de juliol de forma simultània a Sónar de Dia a Fira Montjuïc de Barcelona, al costat dels projectes de Daito Manabe o Holly Herndon. Pel que fa a la qüestió tecnològica aplicada al món de la música, se'n parlarà de la ma de la companyia sueca Teenage Engineering. Els responsables de Sónar+D preveuen que en aquesta edició hi haurà més de 20.000 assistents i prop de 5.000 professionals de 2.100 empreses, provinents de 60 països.

Els impulsors de Sónar+D destaquen que teamLab és un estudi interdisciplinar de tecnologia digital immersiva "reconegut en l'àmbit mundial" com el més influent pel que fa a la creació digital. De la seva banda, els japonesos Daito Manabe i el neurocientífic Yukiyasu Kamitani hi presentaran una investigació per visualitzar els pensaments. Altres qüestions que es debatran al certamen són la realitat augmentada, el so 'espacialitzat', les últimes tendències en l'àmbit dels videoclips, els sintetitzadors o els vídeojocs. A banda, Sónar+D dobla l'oferta de 'workshops' i classes magistrals de creadors, tecnòlegs i científics d'anomenada mundial, fins a 180 ponents. La iniciativa Sónar+D té dues convocatòries obertes, el Sónar+D Innovation Challenge, per a empreses que vulguin proposar un repte a la comunitat creativa per a la creació de prototipus que es construiran i presentaran a Sónar+D. I de l'altra, la de l'Àrea expositiva de Sónar+D, dirigida a les comunitats artística i tecnològica que vulguin presentar dispositius, aplicacions, instal·lacions interactives, experiments de realitat virtual i augmentada, prototipus o instruments musicals.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.