directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 02:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segarra doble fletxa Dimecres, 6 de març de 2019 12:30 h

La Passió Medieval de Cervera incorpora un vessant pedagògic amb implicació d'alumnes d'Arts Escèniques i Història

La quarta edició es representarà dissabte 6 d'abril però com a prèvia aquest cap de setmana s'escenificarà 'Les Veus Silents' en el marc de la Capitalitat Cultural

ACN Cervera.-La quarta edició de la Passió Medieval de Cervera incorporarà un component pedagògic, del qual participen els alumnes de Teatre Medieval de la Universitat Roviri i Virgili de Tarragona i els alumnes del batxillerat d'Arts Escèniques i també al Cicle de formació de Grau Superior d'Escultura Aplicada a l'Espectacle (LOE) de l'escola d'Art Ondara de Tàrrega. Aquesta serà una de les novetats que oferirà la representació d'enguany de la Passió, que s'ha presentat aquest dimecres a la parròquia de Santa Maria. La representació es durà a terme el dissabte 6 d'abril a les set de la tarda però com a prèvia, aquest cap de setmana, s'escenificarà 'Les Veus Silents', una peça que vol ser una ''mirada femenina'' que reivindica el paper de les dones en la vida de Jesucrist.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.