directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 6 de març de 2019 14:00 h

La comissió bilateral de la Diputació i la URV renova els seus membres

Els canvis responen al nou equip de govern de la Universitat

ACN Tarragona.-La comissió tècnica de la Diputació de Tarragona i la URV ha celebrat aquest dimecres la primera reunió d'ençà de la constitució del nou equip de govern a la Universitat Rovira i Virgili, resultant de les eleccions de l'any passat a la institució acadèmica. A la trobada, celebrada a la seu de la Diputació, s'han renovat oficialment els representants de la URV a la comissió bilateral, s'han ratificat els representants de la Diputació i s'ha fet balanç dels onze anys de col·laboració mútua entre totes dues institucions i s'han traçat nous projectes per enguany, segons han informat fonts de la Diputació. L'entitat bilateral es va crear per impulsar conjuntament iniciatives estratègiques per al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Els nous membres de la URV a la comissió són la rectora María José Figueras; el vicerector d’Economia, Jordi Sardà; la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps; el vicerector d’Innovació i Transferència del Coneixement, Francisco Medina, i la secretària general de la URV. Laura Román. Pel que fa a la Diputació, els integrants de la comissió continuen sent el president de la institució, Josep Poblet; el cap del Gabinet de Presidència i Planificació, Josep Sánchez; el cap d’àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria, Àlex Grau; la cap d’àrea del Servei d'Assistència al Ciutadà, Pilar Casas, i el cap d’àrea de Coneixement i Qualitat, Enric Brull.En aquesta primera reunió amb els nous membres, la comissió Diputació \/URV ha aprofitat per compartir els onze anys de col·laboració mútua, un període en què la institució ha contribuït amb 9,4 milions d'euros en l'activitat de la URV, a través de diferents convenis de col·laboració en àmbits relacionats amb la investigació i la innovació, la cultura, les publicacions, la formació, el turisme i el suport a l'empresa.Pel que a col·laboracions de la Diputació per a aquest any 2019, destaquen noves aportacions a la Càtedra Regió del Coneixement, l'Oficina Tarragona Regió del Coneixement, a la Càtedra Universitat Empresa de foment a la innovació empresarial, Comunicació de la Ciència a la Catalunya Sud, la Universitat d'Estiu, el Programa Talent-Salut, o noves inversions al Centre de Simulació i avaluació de competències de la Salut 'Josep M. Martínez Carretero'.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.