directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 17:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garraf doble fletxa Dimecres, 6 de març de 2019 15:54 h

Un detingut per abusos sexuals durant el Carnaval de Sitges

Durant els dies forts de la festa els Mossos d’Esquadra arresten dotze persones, principalment per furts

ACN Sitges.-Els Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte autor d’un delicte d’abusos sexuals durant el Carnaval de Sitges. Els fets van passar dissabte a la nit, quan una noia va denunciar que havia patit tocaments i els agents van arrestar el suposat autor. Aquesta és una de les dotze detencions que els mossos han fet els dies més forts de la festa –entre dissabte i dimarts-. La majoria han estat per furts, com el cas de tres dones arrestades per actuar de forma organitzada entre les multituds de gent. Alhora, els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones per atemptat als agents de l’autoritat, una de les quals per haver agredit un vigilant de seguretat de Renfe. Durant els quatre dies, la policia també ha aixecat 82 denúncies administratives.

Pel que fa als controls de seguretat a les carreteres, durant les nits principals del Carnaval els mossos han fet 826 controls d’alcoholèmia, registrant 47 resultats positius. Tres d’aquests van superar el triple de la taxa permesa, de manera que se’ls ha denunciat penalment. En relació als controls de consum de droga entre els conductors, hi ha hagut set proves positives.Estrena d’ús de dronsAquest ha estat el primer Carnaval en què els Mossos d’Esquadra han enlairat dos drons de videovigilància per obtenir un detall aeri del gruix de gent al carrer durant les nits de dissabte, diumenge i dimarts. Paral•lelament, durant la celebració de les rues de la Disbauxa i l’Extermini, un helicòpter dels mossos ha sobrevolat les urbanitzacions i nuclis aïllats per prevenir robatoris.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.