directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 17:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 7 de març de 2019 09:39 h

Omella anuncia la creació d'un equip laic, extern i de diferents professionals per ajudar a gestionar els abusos sexuals

L'arquebisbe no descarta estendre aquesta iniciativa a tots els bisbats de Catalunya

ACN Barcelona.-L'arquebisbe de Barcelona i cardenal, Joan Josep Omella, ha anunciat aquest dijous la creació d'un equip laic, extern a l'Església i format per diferents professionals per ajudar a gestionar els casos d'abusos sexuals. Entre aquestes persones hi hauria advocats, psiquiatres i mediadors, homes i dones. "La seva feina serà verificar, acompanyar i ajudar a trobar la solució. Ajudaria no només el tribunal, sinó també les persones afectades, la víctima, la seva família i també l'abusador", ha explicat en declaracions a TV3, on ha apuntat que aquesta és una iniciativa que es planteja inicialment per a la província eclesiàstica de Barcelona, que inclou també els bisbats de Terrassa i Sant Feliu de Llobregat. Ara bé, ha indicat que pel que ha parlat amb altres religiosos, podria estendre's a tots els bisbats catalans.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.