directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 14:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Osona doble fletxa Dijous, 7 de març de 2019 12:22 h

Un detingut a Vic per robar la bossa de mà a dues dones

En tots dos casos, les víctimes van rebre un fort cop al cap, i una d'elles va haver de ser atesa a l'hospital de la capital d'Osona

ACN Vic.-Els mossos han detingut un home, de 31 anys i veí de Vic, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència. Els fets van tenir lloc dissabte passat, cap a dos quarts de nou del vespre, quan el detingut hauria abordat una dona de 73 anys que anava acompanyada de la seva germana. El lladre li va arrencar la bossa de mà i, com a conseqüència de l'estrebada, la dona va caure al terra i es va fer un fort cop al cap que li va provocar una ferida oberta. La víctima va haver de ser traslladada a l'Hospital de Vic. Una mica més tard, cap a les deu de la nit, es va produir un segon fet molt similar al carrer Escorial. En aquest cas, el lladre va assaltar una dona de 57 anys. En veure que no aconseguia treure-li la bossa de mà, va empentar la víctima contra un cotxe estacionat i aquesta va rebre un fort cop al cap que la va deixar desorientada.

Un ciutadà va localitzar documentació sostreta de la primera víctima en el lloc on es va produir el segon robatori, i aquest fet va permetre relacionar els dos casos. La investigació policial va concloure que tots dos robatoris havien estat comesos pel mateix autor. Finalment, l'home va ser localitzat i detingut dilluns passat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.