directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 14:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Pallars Sobirà doble fletxa Dijous, 7 de març de 2019 14:00 h

Lectura de poemes per Commemorar el Dia de les Dones a Sort

L'acte institucional ha comptat amb la lectura del manifest "Reivindiquem els feminismes. Som aquí. Som 8 de març"

ACN Sort.-Una lectura de poemes a càrrec dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Hug Roger III de Sort ha donat el tret de sortida als actes institucionals en Commemoració del Dia Internacional de les Dones, al Pallars Sobirà. L'acte l'ha organitzat el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i ha comptat amb la lectura del manifest "Reivindiquem els feminismes. Som aquí. Som 8 de març". Coincidint amb la Commemoració del Dia Internacional de les dones s'ha estrenat l'exposició: "La lluita per l'oportunitat de viure", a l'Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà a Sort. L'exposició, organitzada conjuntament per l'Institut Català de les Dones i el Memorial Democràtic, reconstrueix alguns episodis de la vida de les dones des del 1931 fins al 1978. La biblioteca de Sort ha fet un recull de novetats bibliogràfiques al voltant de la dona i el feminisme.

Coincidint amb el 8 de març a Sort es farà una acció reivindicativa per visibilitzar a les dones a l'espai públic. A l'Oficina de Turisme del Pallars Sobirà s'exposarà la mostra "Llibres d'autora".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.